Homepage Slijterij Wijnhandel d AmstelhoekAssortimentWijnenUw feest of partijRelatiegeschenkenContactgegevens en routeUW FEEST OF PARTIJ

Bij Slijterij en Wijnhandel d'Amstelhoek bent u op het juiste adres om alles voor uw feest te halen of te laten bezorgen.

Heeft u een klein feest dan hebben we voor u een Beertender ter beschikking. Organiseert u een groter feest dan hebben we zelfs een echte tapinstallatie voor u klaar staan. Voor uw feest kunnen wij alles voor u regelen van koelkasten en tafels tot glazen, servies en bestek. Alles is mogelijk om het feest ook voor u zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Het is niet altijd eenvoudig om in te schatten wat er nodig is aan wijn en dranken. Wij denken graag met u mee maar wij bieden tevens de mogelijkheid niet geopende dranken en wijnen te retourneren. Zo bent u zeker van een geslaagd feest met voldoende voorraad zonder het risico dat u blijft zitten met een verzameling dranken voor het hele jaar.


Slijterij - Wijnhandel d'Amstelhoek - Amstelveenseweg 1156 - 1081 JW Amsterdam - telefoon 020 6 444 614 - info@amstelhoekdranken.nl