Homepage Slijterij Wijnhandel d AmstelhoekAssortimentWijnenUw feest of partijRelatiegeschenkenContactgegevens en routeWIJNEN

Het wijnassortiment van Slijterij Wijnhandel d'Amstelhoek is met veel zorg geselecteerd uit het grote aanbod dat leverbaar is in Nederland. Wij werken daarom samen met verschillende importeurs die zich gespecialiseerd hebben in het zoeken naar wijnen die voldoen aan de hoge eisen die wij stellen.

Of het nu gaat om wijn voor de borrel, een receptie, feest, diner of wijn op een zonnig terras, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Daarom is niet alleen Frankrijk goed vertegenwoordigd in ons assortiment, maar zijn tevens wijnen uit Spanje en Italië en de "nieuwe wereld", zoals Argentië en Chili ruim voorradig.

Iedere maand brengen we nieuwe wijnen onder de aandacht die aansluiten bij het seizoen of feestdagen die in die betreffende maand vallen. Het is in de regio al bekend dat u bij d'Amstelhoek altijd voor iedere doos wijn van 6 flessen er slechts 5 betaalt. En dit geldt ook voor gemengde dozen.

En met onze aanbieding Wijn van de Maand wordt deze actie nog scherper. U betaalt dan voor die wijnen slechts 5 flessen bij afname van een doos van 6 flessen.

Slijterij - Wijnhandel d'Amstelhoek - Amstelveenseweg 1156 - 1081 JW Amsterdam - telefoon 020 6 444 614 - info@amstelhoekdranken.nl